Team

Domo-Kontakt-300x260

Andreas driver firmaet og er uddannet Cand. Arch. arkitekt og markedsføringsøkonom.

Han er opvokset i arkitekturens ånd og er kendt for sine kunstneriske evner, med en passion for stilrene og elegante strøg. Andreas gik på Holte Gymnasium i 80 – 90erne, hvorefter han blev uddannet som markedsføringsøkonom. Herefter blev han uddannet som arkitekt, da han var fast besluttet på at bruge sine kreative evner.

Han er uddannet fra Det Kongelige Kunstakademi i København, i Arkitektur, Proces og Metode under læren Andreas K. Pedersen, som er partner i BIG. Bjarke Ingels fra BIG, er en gammel barndomsven til Andreas og de er begge opvokset i samme inspirerende omgivelser i Vedbæk.

Derudover er Andreas også uddannet i Kulturarv, Transformation og Restaurering, med speciale i renovering af ældre bygninger.

Domo-Kontakt-300x260

Vi har tilknyttet i vores team vores dygtige landmåler som er med i de fleste af vores projekter, alt afhængig hvad der naturligvis skal udarbejdes.

Jan har arbejdet som landmåler de sidste 20 år og er yderst dygtig og kompetent. Han fører dialog med Kommunen om diverse restriktioner, der kan være på matrikelnummeret m.m.

Domo-Kontakt-300x260

Peter arbejder i vores team som teknisk tegner og har mange års erfaring.

Hans kvalifikationer gør ham hurtig og dygtig på sit område. Han har været i flere store og små internationale virksomheder og er i dag en del af vores team, hvor han er en nøglemedarbejder for vores virksomhed.

Domo-Kontakt-300x260

Vores designer Maria hjælper vores firma med tilpasning af vores interiør, så alt får en helhed når bygherre bruger Domo Architects.

Der vælges den korrekte indretning som skal tilpasses sammen med arkitekturen og bygherrens smag. Maria er uddannet på højt niveau med professioneller kvalifikationer, så hun kan opnå vores høje kriterier.

Domo-Kontakt-300x260

Interiør specialist med flere års erfaring i de internationale miljø.

Hun har sans for indretning og erfaring med flere forskellige stilarter og kan komme med nyttige input til din bolig, for at gøre den hyggelig og attraktiv.

Jennifer har arbejdet for flere internationale modemagasiner og kendte kunder, og kan hjælpe dig med at virkeliggøre dine drømme.

Domo-Kontakt-300x260

Grafikeren Julie er teamets dygtige grafiker og er meget arbejdsom med hendes arbejde. Hun hjælper os med at producere alt grafisk materiale.
Julie har været ansat i 2 virksomheder inden hun blev en del af vores team.

Hun har gode kvalifikationer og er dygtig til at se muligheder i nye tiltag. Altid positiv og udadvendt person.

Domo-Kontakt-300x260

Ingeniøren Lars er vores teams bygningsingeniør og har mere end 15 års erfaring med byggerier. Har været med indeover mange af projekterne og er yderst professionel i hans arbejde.

Arkitekten og ingeniøren arbejder side om side for at opnå det bedste resultat. Her er det vigtigt at æstetikken og konstruktionen forenes i en smuk harmoni med arkitekturen.