Om os - Arkitekttegnede huse

0002

Velkommen til Domo Architects med mere end 40 års erfaring indenfor arkitektur i ind og udlandet. Domo Architects tegner arkitekttegnede huse og arbejder med flere stilarter, såsom klassiske bygninger, moderne boliger, Funkis, Art and Craft, modernisme, Colonial style, engelske og franske boliger m.m. Vi er sikre på, at en dialog med os altid vil tilføre projektet en merværdi og udgøre en god investering for dig. Vi behandler vores kunders ønsker og behov, kritisk og kreativt. Æstetik, funktionalitet og integrerede kvaliteter flettes sammen til den rigtige løsning. Vi designer udover boliger også butikker/butiksindretning, erhvervsboliger samt lejligheder.

Vi er kendt for at give vores arkitekttegnede huse sjæl, atmosfære, stemning, hygge, karakter, tidløshed samt et æstetisk udtryk. Vores boliger er unikke på grund af de arkitektoniske kvaliteter, grundigheden i udførelsen og særpræg. Vi forstår at gøre arkitekturen/rummet til en stor oplevelse for kunden.

Erfaring, kunsthistorie og opbygget viden er en vigtig del i flot arkitektur. Domo Architects tilbyder dig en kreativ sparring til din husdrøm og tryghed i hele planlægnings- og byggefasen. Vores yngre og ældre team fra ind og udlandet, har skabt arkitekttegnede huse i alle stilarter og lægger vægt på at værkerne er harmoniske og udstråler æstetik og kvalitet. Det kræver en stor viden og forståelse at skabe andre stilarter, da det let kan give et helt andet udtryk end man havde forventet, hvilket desværre ofte er tilfældet med mange moderne byggerier. Med vores brede viden inden for arkitektur og kunsthistorie, kan vi designe og tegne arkitekttegnede huse med det helt rigtige udtryk. Vi lægger stor vægt på høj kvalitet i alle byggeriets faser, herunder skitseringen, projekteringen, materialeudvælgelsen og selve byggeprocessen. Vi tilbyder rådgivning til energioptimerende løsninger og godt indeklima i din bolig, da det er vigtigt, at du får et hjem der giver dig glæde.