Kundernes udtalelser - Denmark

Familien Jacobsen i Rungsted Kyst, Danmark

Kundernes udtalelse af Domo Architects: Efter flere henvendelser til flere arkitektfirmaer fandt vi frem til at Domo Architects var de arkitekter, der havde en god smag og forståelse for, hvad vi ønskede at få opført. Vi havde et budget som vi holdte os indenfor, hvilket var en vigtig part for os. Hele byggeprocessen gik uden nogle problemer og utrolig professionelt planlagt fra arkitekten og entreprenørens side, man kunne virkelig mærke at de havde styr på deres sager og havde prøvet det før. Vi følte os utrolig trykke hele vejen igennem processen. Arkitekterne havde også en god dialog med kommunen, hvilket hjalp os til at opnå hvad vi drømte om. Vores konklusion betyder at vi havde en god oplevelse med Domo Architects og vil varmt anbefale dem til andre, der skal have bygget et hus eller renovering. De har sans for god smag og man kan se at de har styr på god arkitektur.

Familien Bruhn i Rungsted Kyst, Danmark

Kundernes udtalelse af Domo Architects: Vi havde lige købt en grund og vi havde søgt 5 arkitektfirmaer som vi havde kontakt med. Vi faldt over Domo Architects på internettet og fandt deres værker attraktive. Domo Architects kunne se vores drømme og tanker med det samme og var gode til at bygge videre på dem i en positiv retning. De var helt nede på jorden og nemme at tale med. Vi ønskede et hus i patricia stil, hvilket vi kunne se at Domo Architects havde udført før. Dette gav os mere tillid til at overlade projektet til dem. Deres gode forståelse for hvad vi helt nøjagtig ønskede gav os stor tryghed. Vi var hele tiden i dialog med dem cirka et møde per uge, så vi kunne følge processen. Håndværkerne var dygtige og imødekommende. Vi lavede enkelte småjusteringer i processen, men dette blev klaret uden problemer. Vi var overrasket over hvor gode detaljerne var tegnet fra Domo Architectss side, ikke mindst at deres håndværkere kunne udføre dem i høj kvalitet. Haven havde Domo Architects også udført for os, da de sagde at det var en vigtigt del af projektet, for at opnå en helhed med huset på grunden. Huset blev færdigt som aftalt, hvilket var meget tilfredsstillende. Vi fik vores hus vurderet af en ejendomsmægler efterfølgende og det blev vurderet meget højere end vi havde regnet med, takket være Domo Architects forståelse for flot arkitektur. Vi vil til en hver tid anbefale Domo Architects for at deres brede viden indenfor arkitektur og følelse for gode detaljer. Sluttelig var de en god investering for os rent økonomisk.

Familien Thomsen i Hellerup, Danmark

Kundernes udtalelse af Domo Architects: Min kollega henviste mig til Domo Architects som havde brugt dem i en anden byggesag, hvor de havde været meget tilfredse. Vi ville have en udvidelse af vores bolig men det var et svært valg, da vi ikke kunne finde den rette arkitekt som kunne løfte denne opgave. Vi ønskede en tilbygning som passede til vores nuværende hus uden man kunne se at det så nyt ud. Vi kunne se at Domo Architects havde prøvet dette før med gode resultater. De viste os flere eksempler, hvor overgangen fra det gamle hus til det nye var utrolig flot udført. Domo Architects var pligtopfyldende, fleksibel og meget grundige med deres arbejde, hvilket passede os godt. Domo Architects var meget fleksibel og ikke bange for at prøve noget nyt. Omvendt kan de også ærligt uddybe, hvorfor de ikke vil gå med på alle forslag, hvilket gav os tryghed og forståelse. Tilbygningen tog 6 måneder, hvilket var efter tidsplanen som aftalt. Vi fik det som vi ønskede det og Domo Architects gav vores bolig kvalitet og nogle rigtig gode rum. Vi vil til enhver tid anbefale Domo Architects, da de har god sans for flot arkitektur og mange gode ideer til hvordan boligen kunne forbedres. Rigtig flinke arkitekter at arbejde med og enig med deres brede viden indenfor arkitektur, hvilket vi kunne se var meget vigtigt part i vores projekt.