Domo-Tegnestue-Architecture1
Domo-Tegnestue-Architecture-Tilbygninger

Nyhed - Arkitekttegnet hus

Størrelse: Arkitekttegnet L-hus på 200 m² med 35 m² dobbelt carport. Pris: 3.995.000

Tegnet og opføres af Domo Architects.

Det arkitekttegnede hus vil blive bygget i Vedbæk i et naturskønt område med udsigt til et grønt areal. Grunden er placeret i et fredeligt og børnevenligt område. Man er tæt på indkøbsmuligheder, skoler, strand og skovområde.

Virkelig spændende bolig med masser af dejlig nordisk lys, samt gode detaljer både ude og inde.

Funkis huset er udført med fladt tag, og en loftshøjde på 3,15 meter i køkken/alrum giver sammen med de høje vinduespartier, en fantastisk udsigt til det grønne areal.

Stuen er møbleringsvenlig og adskilles mod køkken/alrum af en dejlig pejs i kerneområdet, som kan ses fra begge sider. Rummeligt master-bedroom med udgang til eget badeværelse samt eget gårdrum, som er tilknyttet badeværelset.

Gårdrummet ved badeværelset er tiltænkt som terapirum, hvor man kan slappe af. Herudover indeholder boligen 2 store børneværelser, badeværelse, entré, bryggers & depot. Boligen er et rigtig fint familiehus, som indeholder alt.

Ude: Huset er opført med fladt tag med en indvendig zinkbeklædning. Væggene er opført med kvalitetsprodukter, som er ekstra godt isoleret, og hermed spares der på varmeudgifterne.

Væggene er pudset hvide og mod syd/øst vil der være træskodder, som bryder den hvide farve med noget rustikt. Huset bliver udført let og elegant, så det udtrykker stemning og hygge. Vinduerne udføres i energivenligt glas.

Dejlig stor terrasse mod det grønne område med frugttræer. Hermed kan der integreres en indbygget lounge i terrassen, hvor man kan nyde udsigten udover det grønne areal og den flotte natur.

Terrassen mod syd/øst er tilpasset, så man kan udnytte solen helt optimalt. Her er der mulighed for at integrere planter, fiskebassin, skulpturer, belysning etc.

Muren mod syd/øst giver et hyggeligt/privat stemningsrum. Ligeledes er der taget højde for lækroge. Belysning i have og på bolig kan også integreres. Derudover opføres der ved indgangen 2 stk. minimalistiske søjler med træfarvede porte, med elektronisk portåbning, hvor bilerne kan køre op til hovedindgangen eller i den tilpassede dobbelte carport, som er integreret i huset.

Kontakt os, hvis du finder huset og prisen interessant. Dette er kun et eksempel på, hvordan vi kan tegne og opføre et arkitekttegnet hus i en fornuftig prisklasse.