Domo-Tegnestue-architecture-Pilavachi-Vin-Slot-Architec1
Domo-Tegnestue-Architecture-architect-Vinslot-Danmark

Energi

De sidste 10 år har man hørt meget om besparelse af strøm, varme og vand. Men hvad skal der faktisk til for at man kan mærke disse ændringer?
Når vi taler om energi, så taler vi om at optimere din bolig med at bruge mindre energi og at din bolig skal blive mere bæredygtig. Det kan fx være lys, varme, vand m.m.

Vi har et stærkt team som hjælper med at optimere disse problemstillinger, så du som bygherre opnår større besparelser af dine boligudgifter.

De danske bygningsmyndigheders energibestemmelser er nogle af de hårdeste i verden. Vi har mange som stiller krav til at deres bolig skal være lavenergivenlig, og skal udføres efter klasse 2020 energibesparelse.

Vi tænker kreative løsninger, som igen skal integreres arkitektonisk korrekt. Dvs. æstetik og funktionalitet skal være udført elegant og stilrent.

Der findes mange måder, at opnå besparelser for ressourceforbrug og driftsudgifter.

Domo Architects vurderer og analyserer jeres bolig, før vi giver en endelig vurdering. Boligen skal nemlig gennemgås fra top til tå, for at få opnå et nøjagtigt resultat.

Her er det vigtigt at konsultere en arkitekt, så de bæredygtige ændringer giver boligen et følsomt løft. Respektere boligens stil og særpræg ikke, kan det ødelægge hele boligens udtryk og medføre at boligen mister værdi.

Det skal her også nævnes at mange boliger, som får lavet en energirenovering, ikke altid er behagelige at opholde sig i. Der kan være en dårligt trykkende klima, da boligen ikke ånder korrekt.

Dette kan også skyldes forkerte materialer, og det er derfor vigtigt at vide hvilke materialer man kan bruge, for ikke at forringe kvaliteten i sit hjem.

Det gælder om at gøre hjemmet til en nydelse at opholde sig i.

Det er meget vigtigt at mennesket føler sig godt tilpas i boligen og derfor er en grundig gennemtænkt energirenovering meget vigtig.

Inden du går i gang med energirenoveringen, så kontakt Domo Architects, for at høre nærmere om hvordan, du skal gribe energirenoveringen an.

Energirådgivning er på timebetaling eller efter skriftlig fast aftale.